Even geduld a.u.b.
nl fr de

Een aangifte online doen

Via Police-on-web kunt u enerzijds online klacht indienen voor misdrijven uit onderstaande lijst en een bericht van afwezigheid instellen, en anderzijds uw alarmsysteem aanmelden.

Wat de alarmsystemen betreft, wilt u een alarmsysteem creëren of beheren als burger of vertegenwoordiger van een onderneming, dan nodigen wij u uit onze nieuwe applicatie te testen die beschikbaar is op de website link.

Let wel! Als dringende tussenkomst nodig is, bel dan het nummer 101.

Vergeet voor u verdergaat uw elektronische identiteitskaart niet in te brengen in uw kaartlezer. Opgelet: u moet eerst de kaartlezer en de noodzakelijke software geïnstalleerd hebben.
U heeft 'Cookies' voor uw browser uitgeschakeld. De ondersteuning van de cookies is noodzakelijk voor de goede werking van de toepassing.

Alarmsystemen: Indien u een alarm wenst aan te geven of bestaande aangiften wenst te beheren, selecteer dan volgende optie

  • Bent u een burger of vertegenwoordiger van een bedrijf? Beheer uw alarmsysteem op registreerjealarm.be.

Afwezigheidsmelding Indien u een bericht van afwezigheid wenst in te stellen, selecteer dan volgende optieGebruikersondersteuning Privacy Gebruiksvoorwaarden R: 4.14.0